Οχι σε νέες Ζαρντινιέρες

1 Καταγγελίες αναφέρουν κατασκευή ενόχων τις τελευταίες δυο ημέρες «αλα Ζαρντινιέρα» και βασανισμούς. Συγκεκριμένα αναφέρεται η σύλληψη δυο δεκατετράχρονων παιδιών νωρίτερα σήμερα με κατασκευασμένες κατηγορίες. Σχετικό post του Παπαχατζή εδώ και ηχητικά ντοκουμέντα στο box αριστερά. Οποιος διαθέτει οποιοδήποτε αποδεικτικό που να αποδεικνύει αυτούς ή παρόμοιους ισχυρισμούς, σε οποιαδήποτε μορφή (κείμενο, ήχος, βίντεο) παρακαλώ να το καταθέσει στα σχόλια αυτού του πόστ. Μόλις σήκωσα και ένα wiki εδώ. Γραφτείτε στο indy και συνεισφέρετε. Είχα ανοίξει και ένα ποστ στο athens.indymedia, αλλά φαίνεται δεν άρεσε στη διαχειριστική ομάδα και το έκρυψαν. (Αν έχω καταλάβει λάθος παίδες διορθώστε με, αν οχι είστε απλά απαράδεκτοι). Κανένας ένοχος χωρίς στοιχεία.

wiki

10 comments

  1. Ματθαίε ακουγα alpha radio και ο ρεπόρτερ απο την ομόνοια ούρλιαζε για αυτά τα δυο παιδιά. Τα είχαν συλλάβει και με τις χειροπέδες τα είχαν βάλει στην μέση και τα χτύπαγαν στο κεφάλι. Βρές τον ρεπόρτερ ή ζήτα το απόσπασμα.

  2. […] Οχι σε νέες Ζαρντινιέρες « Μετά την εφημερίδα Οποιος διαθέτει οποιοδήποτε αποδεικτικό που να αποδεικνύει αυτούς ή παρόμοιους ισχυρισμούς, σε οποιαδήποτε μορφή (κείμενο, ήχος, βίντεο) παρακαλώ να το καταθέσει στα σχόλια αυτού του πόστ. (0 votes, average: 0 out of 5)You need to be a registered member to rate this post.  Loading … […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s