Αλλο ένα «θεσμικό» blog

1Εδώ κολλάει νομίζω το γνωστό: «Κύριε Πρέσβη, μας κακομαθαίνετε» ;-) Σε αυτήν εδώ την διεύθυνση απαντάει πλέον το προσωπικό blog του Γάλλου πρέσβη στην Ελλάδα Christophe Farnaud. Απο όσο γνωρίζω, πρόκειται για τον πρώτο διπλωμάτη ξένης χώρας που ανοίγει προσωπικό blog και όπως θα έπρεπε μάλιστα, δίγλωσσο. Βεβαίως είναι ακόμα στην αρχή, όπως θα δείτε, δεν υπάρχει blogroll, εξτρά pages, δεν έχει ξεκαθαρίσει η δομή ως προς το Γαλλικό και το Ελληνικό κομμάτι, το πρώτο κείμενο είναι politically correct κοκ, όμως νομίζω πως πρέπει να χαιρετίσουμε την προσπάθεια του Γάλλου διπλωμάτη.

Αν όντως ασχοληθεί με το blogging θα είναι σίγουρα μια καλή πηγή πληροφοριών τόσο για τις δραστηριότητες της Γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα, όσο και για τα αισθήματα των Ελλήνων bloggers απέναντι σε μια σειρά από θέματα που αφορούν τη Γαλλία και μας ενδιαφέρουν κι εμάς εδώ.

Σχόλιο 1: Μα καλά,κανείς δεν βρέθηκε να τον προειδοποιήσει τον άνθρωπο για την Αγρια Δύση των blogs; Που πάτε να μπλέξετε κύριε πρέσβη;

Σχόλιο 2: Πολύ θα ήθελα να μάθω πως βλέπει το ελληνικό ΥΠΕΞ την κίνηση.

2 comments

  1. Toν έχω γνωρίσει. Σου δίνει την εντύπωση ανθρώπου εσωστρεφούς, που προχωράει με μικρά βήματα προς τα εμπρός. Πίσω από τη στάση αυτή, όμως, φαίνεται ότι κρύβεται ένας άνθρωπος πρωτοποριακός, θαρραλέος και ριψοκίνδυνος…..γιατί , οπως επισημαινεις κι εσύ, μόνο ριψοκίνδυνος μπορεί να είναι κάποιος όταν αποτολμά να αφεθεί έτσι στην ελληνική πραγματικότητα.Εκτός αν νομίζει ότι θα περιοριστεί στους εν Ελλάδι Γάλλους….

  2. Εύστοχο το σχόλιο του Ritsmas περί ριψοκινδυνότητας και ελληνικής πραγματικότητας… Εντυπωσιάστηκα από το βιογραφικό του κυρίου πρέσβη που σημειωτέο είναι μόνο 42 ετών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s